Over Winvoice

Als ondernemer wil je je bedrijf in de beste omstandigheden laten groeien.

Jammer genoeg heb je die omstandigheden niet altijd zelf in de hand.

Zo kunnen onbetaalde facturen de financiële gezondheid van je bedrijf uit balans brengen en daardoor een rem zetten op je groei. Winvoice is precies opgericht vanuit die missie: we willen ondernemers een solide, financiële basis bieden van waaruit ze veilig kunnen groeien.

Winvoice: meer dan een online platform

Winvoice is dan wel een nieuw online platform, de juridische ervaring die we hier bundelen is ontzettend groot. Dankzij het team achter het platform, Ingentia Advocaten, kun je immers uitgebreid rekenen op persoonlijke juridische begeleiding en ondersteuning. Oprichter en advocate Tinneke Geukens: “Met Ingentia Advocaten zetten we al jarenlang in op innovatie en een proactieve aanpak om ondernemers in alle gemoedsrust te laten groeien.

Uniek aan onze aanpak is de focus op de juridische basis om het risico op geschillen te verkleinen en zelfs te voorkomen. Ontstaat er toch een geschil? Dan gaan we voor een kordate, maar altijd menselijke aanpak. Ons Winvoice-platform ligt mooi in het verlengde van die aanpak. Het is de ideale tool om snel en op een correcte manier facturen te innen en zo je cashflow en de relatie met je klanten te beschermen.”

Heb je een vraag over ons online platform of je onbetaalde facturen?

We helpen je graag verder!